Los Angeles| Autoritățile sanitare îți recomandă să porți mască în spațiile interioare, indiferent dacă eşti vaccinat sau nu

Los Angeles| Autoritățile sanitare îți recomandă să porți mască în spațiile interioare, indiferent dacă eşti vaccinat sau nu

În Los Angeles, oficialii din domeniul sănătății recomandă purtarea măştilor în spațiile interioare indiferent dacă eşti vaccinat anti-Covid sau nu, din cauza răspândirii variantei Delta.

Anunțul vine după ce Centrul pentru Controlul şi Prevenția Bolilor (CDC) din SUA a avertizat că tulpina descoperită pentru prima dată în India este responsabilă pentru aproximatix unul din cinci cazuri de infectare cu SARS-Cov-2.

În ciuda recomandării, autoritățile sanitare susțin că „persoanele vaccinate sunt bine protejate împotriva infectării cu varianta Delta”.

„Serviciul de Sănătate Publică recomandă ferm purtarea măştilor în spațiile interioare de tip magazine alimentare sau universale, teatre, spații de distracție sau la locul de muncă, atunci când nu poți şti dacă cei din jur sunt vaccinați sau nu”.

Până acum, în Los Angeles au fost identificate 1.249.560 de cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 şi au fost raportate 24.480 de decese provocate de Covid.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook