VIDEO| Un tânăr continuă să mănânce aripioare picante în timp este jefuit cu pistolul la cap

VIDEO| Un tânăr continuă să mănânce aripioare picante în timp este jefuit cu pistolul la cap

Un tânăr se află într-un restaurant împreună cu prietenii săi. Se simt bine și se bucură de câte o porție de aripioare picante. Un moment pe care nimeni nu-l poate strica, nici măcar un bărbat înarmat, gata să-i jefuiască.

Hoțul, cu o cască de motociclist pe cap și un pistol în mâna dreaptă, intră în restaurant, îi amenință pe cei de la masă sub privirile crispate ale celorlalți clienți. Scena este surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului și au fost puternic distribuite pe rețelele de socializare.

În primă fază, tânărul din imagini este ușor uimit de incident, se blochează o clipă, apoi continuă să-și savureze cina.

Sub amenințarea pistolului, clientul îi întinde cu o mână telefonul hoțului, cu cealaltă înfulecă aripioarele. Prietena lui îi urmează gestul, dar hoțul refuză darul și părăsește localul.

După reacțiile celorlalți, care încearcă să fie cât se poate de relaxați – dar nu-l pot egala pe protagonist – deducem că îndemnul la calm a venit chiar din partea hoțului. Dar o singură persoană a respectat indicația cu sfințenie. Și cu poftă.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook