Liviu Mihalcea, proprietarul Trattoriei Don Vito: “N-am mărit prețurile. Taxa Covid e o aberație.”

interviu de George Mihalcea

Măsurile de normalitate încep să fie implementate treptat și mergem către normalitatea după care am tânjit luni de zile. Un prim pas a fost făcut pe 1 iunie, când ne-am „recâștigat” dreptul de a merge la terase.

Mulți ne-am grăbit să ocupăm mesele distanțate, să regăsim senzațiile de altădată, alții au găsit potrivit să mai amâne puțin ieșirea.

Vrem să aflăm cum se văd lucrurile și din perspectiva proprietarilor de terase. L-am întrebat pe Liviu Mihalcea, proprietarul Trattoriei Don Vito, cum a fost pentru el redeschiderea și care este parcursul pe care-l așteaptă de aici înainte.

G.M: Când ai deschis terasa? Cu cât timp înainte trebuie să-mi fac o rezervare?

Liviu Mihalcea: Am deschis terasa pe 1 iunie. Rezervarea o poți face în aceeași zi. Am senzația că nu se înghesuie lumea la terase în perioada asta.

G.M: Ești pe minus sau pe plus? Dacă ești pe minus, când și cum estimezi că îți vei reveni?

L.M: Pe minus, normal. Estimarea de revenire parțială e pentru final de an, octombrie sau noiembrie. Anul viitor în vară sper să începem să ne revenim complet.

G.M: Ai mărit prețurile? Ai introdus vreo taxă de coronavirus? Ce părere ai despre cei care au făcut asta?

L.M: Nu am mărit prețurile. Taxa de Covid este o aberație. Ce, înainte nu dezinfectam?!

G.M: Cum ți-ai schimbat strategia de promovare în această perioadă? Te-ai gândit la carduri de membership, vouchere?

L.M: Încă mă gândesc la o schimbare. Oricum, noi făceam reclamă și înainte de pandemie. Pentru mine nu s-a schimbat mare lucru. Am profitat: am renovat, am schimbat bucătăria, am avut treabă în perioada asta, așa că tot răul spre bine, până la urmă. Acum așteptăm clienții.

Trattoria Don Vito – București, str. Mendeleev, nr.1

Facebook

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook