Repornire&Relaxare| La ce evenimente poți merge weekend-ul ăsta, în București

Repornire&Relaxare| La ce evenimente poți merge weekend-ul ăsta, în București

Odată cu eliminarea parțială a restricțiilor, sfera entertainment-ului, de care îți e atât de dor, înflorește. Treptat, pas cu pas sau ușor-ușor, după cu ne-am obișnuit în ultima perioadă. Dar ne urnim. Ești avid să ieși din nou cu prietenii, ți-e dor spectacole de teatru, de concerte (în format restrâns deocamdată) sau de muzee? Iată unde poți merge astăzi sau în weekend-ul ce vine, în București.

VINERI

-La Sala Mică a TNB-ului se joacă spectacolul Fetița Soldat, cu Silvana Mihai și în care o să-i auzi și vocea Marianei Mihuț, vocea bunicii. Un one woman show puternic, sensibil, actual și cu umor, o piesă despre o fetiță care-și imaginează o întreagă lume, un complex de acțiuni de apărare pentru a-și salva bunica. De la ora 19:00, grăbește-te, mai sunt doar câteba locuri disponibile.

-La Muzeul Țăranului Român – MȚR ai weekendul ăsta expoziția caritabilă Artă și Tradiție 2021 ce cuprinde 100 de lucrări contemporane de grafică, desen, pictură și sculptură, cu teme care înfățișează diverse ipostaze ale vieții satului și orașului românesc. De accesat zilnic până duminică inclusiv, între orele 10 și 18. Intrarea este liberă.

-La Teatrul Evreiesc de Stat se joacă în premieră spectacolul Marina și Ulay, în regia lui Alexandru Nagy, având la bază celebrul moment al reîntâlnirii dintre cei doi artiști, simblouri ai artei contemporane, de la MoMA din 2010. De la ora 19:00, la fel, mai ai foarte puține bilete.

SÂMBĂTĂ

-La Rezidența Scena9 se deschide sâmbătă Muzeul Pandemiei – Identități Fragile, primul muzeu afectiv al pandemiei. Îl găsești până pe 4 iulie, sâmbăta și duminica între 12:00-20:00 și de marți până vineri între 16:00-20:00. Intrarea gratuită, dar trebuie să te programezi online în prealabil.

-La Grădina Urbană de pe Batiștei îți cântă mâine seară NIGHTLOSERS – concert de blues ardelenesc, de la ora 19:00.

-La Muzeul Satului ai sâmbătă și duminică Târgul de miere – dedicat sărbătoririi Zilei Internaționale a Albinei. Pe lângă miere te așteaptă și o serie de întâlniri cu apicultori care-ți vorbesc despre beneficiile mierii și importanța albinei pentru întreaga omenire. De găsit între orele 09:00 și 19:00.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook