Le-au pus lacătul pe ușă| Doi indieni bolnavi de Covid au fost blocați în propria casă de vecini. VIDEO

Le-au pus lacătul pe ușă| Doi indieni bolnavi de Covid au fost blocați în propria casă de vecini. VIDEO

Un cuplu de indieni, ambii infectați cu Covid, au fost închiși în casă de vecinii furioși, care spun că soțul a încălcat regulile de carantinare. Imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare îi arată pe cei doi în spatele gratiilor, sigilate de colocatari cu un lacăt. India este grav afectată de un nou val Covid, iar numărul de noi infectări este alarmant. 314,835 de noi cazuri au fost raportate joi.

Sistemul medical este în colaps, nu există suficiente paturi pentru pacienți, lipsesc oxigenul și medicamentele.

Răspândirea fără precedent a virusului a fost parțial pusă pe seama unei variante mai contagioase identificate în India, dar guvernul Modi este acuzat de eșecul gestionării crizei Covid, cu atitudini relaxate ale liderilor de stat și chiar a oficialilor din domeniul sănătății din toată țara, ceea ce i-a determinat pe mulți să creadă în mod fals că India a învins Covid.

Clipul a fost filmat în complexul de apartamente M.R.M din Nellore, Andhra Pradesh. Femeia spune că soțul a fost nevoit să părăsească domiciliul în noaptea zilei de luni, pentru a cumpăra medicamente. Vecinii i-au închis în casă după ce au observat că bărbatul se întorcea din oraș.

Prizonierii au observat că miercuri că au fost blocați în propria casă și au sunat la poliție, care i-a eliberat, potrivit The Sun.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook