La noi, la Brăila| Primăria confiscă mașinile și căruțele din care se aruncă gunoi. „Ne-am săturat să strângem după ei”

La noi, la Brăila| Primăria confiscă mașinile și căruțele din care se aruncă gunoi. „Ne-am săturat să strângem după ei”

Autoritățile brăilene anunță măsuri dure împotriva celor care aruncă gunoi pe domeniul public. Amenzile nu sunt suficiente, așa că au decis confiscarea mașinilor sau căruțelor proprietarilor care au o conduită precară. Vehiculele vor fi vândute sau distruse, după caz.

„Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcţionat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi vândute şi veniturile vor intra la bugetul naţional (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruţele vor fi distruse. Ca şi în alte situaţii delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm şi aceste lucruri”, scrie pe Facebook primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

De azi, CONFISCĂM MAȘINILE SI CĂRUȚELE CELOR CARE ARUNCĂ GUNOI PE DOMENIUL PUBLIC !!! Ne-am săturat să strângem după ei…

Posted by Dragomir Viorel Marian on Tuesday, February 16, 2021

Acțiunea începe de miercuri, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Garzii de Mediu şi Poliţiei Locale. Camerele de supraveghere montate pe străzi vor ajuta la identificarea celor care aruncă gunoi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook