Amazon își premiază angajații vaccinați cu mașini și prime de până la 500.000 de dolari

Amazon își premiază angajații vaccinați cu mașini și prime de până la 500.000 de dolari
Jeff Bezos, fondator Amazon. Foto: AP

Amazon a lansat în august loteria „Max Your Vax” pentru a-i determina pe angajați să se vaccineze anti-Covid oferind mașini, bonusuri în numerar și pachete de vacanță. Compania a dat drept premii mașini și prime de 100.000 de dolari unor salariați vaccinați, ca parte a programului de încurajare a angajaților să fie vaccinați.

Patru muncitori din depozite și un angajat din segmentul Whole Foods au primit mașini în valoare de până la 40.000 de dolari, după ce au făcut dovada vaccinării împotriva Covid-19, anunță compania într-o postare pe Instagram.

Săptămâna trecută, trei angajați din depozite și sectorul Whole Foods au primit premii în numerar de 100.000 de dolari pentru că s-au vaccinat, arată Amazon într-o postare separată pe Instagram.

În luna august, Amazon a lansat o loterie pentru a recompensa angajații care s-au vaccinat anti-Covid-19. Campania „Max Your Vax” oferă angajaților șansa de a câștiga mașini, o săptămână de concediu plătit, cu un pachet de vacanță de 12.000 de dolari, dar și premii în numerar în valoare de 100.000 de dolari sau 500.000 de dolari.

18 premii în valoare totală de 2 milioane de dolari vor fi acordate până pe 21 octombrie, potrivit Amazon. Pentru a participa, angajații fac dovada vaccinării prin intermediul unui site web intern.

Amazon nu-și obligă angajații să se vaccineze, dar tombolele au rolul de a-i încuraja să se vaccineze. Amazon oferă și bonusuri de până la 100 de dolari angajaților care pot dovedi că sunt vaccinați.

Sursa: CNBC

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook