Kanye West președinte: “Vor să ne pună cip-uri. Vaccinul este semnul fiarei”

Kanye West președinte: “Vor să ne pună cip-uri. Vaccinul este semnul fiarei”

Rapperul american a dat detalii despre strategia pe care o va adopta pentru a câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie. Se declară anti-avort, este sceptic în privința unui vaccin anti-Covid și vrea să readucă în viețile cetățenilor “dragostea și frica față de Dumnezeu”.

Într-un interviu acordat publicației Forbes, West a spus că va candida din partea pardidului Birthday, “pentru că atunci când vom câștiga, va fi onomastica tuturor”. Sloganul de campanie este inspirit din cel al lui Obama “Yes we can”, dar mai simplu. Adică “Yes”.

El a ratat deja șansa de a se înscrie în cursa prezindențială în câteva state, dar a spus că ar putea fi introdus ulterior, din cauza coronavirusului.

Deocamdată, consilierii de campanie sunt soția Kim Kardashian și fondatorul Tesla, Elon Musk. West i-a promis lui Musk că-l va numi “șeful programului spatial al Statelor Unite”.

Referitor la un vaccin anti-Covid, s-a arătat circumspect: “Copiii noștri sunt vaccinați și apoi paralizează… așa că, atunci când aud că noul coronavirus va fi eradicat cu un vaccin, prefer să fiu precaut. Este semnul Fiarei”.

“Vor să ne pună cip-uri, vor să ne facă diverse lucruri pentru a ne împiedica să trecem ajungem în Rai.”.

West crede că această criză Covid-19 este “despre Dumnezeu. Trebuie să ne oprim din a face lucruri care îl înfurie pe Dumnezeu.”.

Mulți consideră candidatura rapperului doar o modalitate de a-i afecta campania lui Joe Biden, West fiind în trecut un susținător înfocat al actualului președinte.

De altfel, el se pregătește să lanseze un nou album, God’s Country. Este posibil ca toată această mascaradă să reprezinte doar o campanie de marketing pentru a-și promova cel de-al zecelea album.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook