Kanye West plănuiește să ducă corul religios Sunday Service într-un turneu mondial

Kanye West plănuiește să ducă corul religios Sunday Service într-un turneu mondial

Rapper-ul Kanye West a declarat că muzica religioasă a corului Sunday Service, pe care l-a înființat, i-a salvat viața și că intenționează să pornească împreună cu ei într-un turneu mondial, notează Smart Street, păstrând un loc special pentru piesele artistului în playlistul zilei.

După ce a spus în repetate rânduri că muzica religioasă l-a ajutat să scape de dependența de droguri și de antidepresive și după ce a înregistrat albumul ”Jesus Is King / Iisus este Regele” împreună cu corul Sunday Service, Kanye West și-a anunțat că intenția de a face înconjorul lumii alături de aceștia, arată Contact Music.

”M-au salvat și nu numai pe mine. Adesea, întâlnesc oameni care îmi spun că și pe ei muzica religioasă i-a salvat de dependența de droguri, de alcool, de jocuri de noroc sau de pornografie”, le-a spus West jurnaliștilor.

Kim Kardashian West, soția muzicianului, a completat: „Corul Sunday Service a fost ca o vindecare pentru el. Kanye își trăiește viața alături de Hristos. Întâlnirile lor au avut un impact pozitiv asupra familiei noastre. Turneul nu își propune să predice, ci este doar muzică, însă una extrem de benefică pentru suflet”.

Kanye a vorbit de multe ori despre descoperirea credinței în cele mai întunecate momente ale vieții sale. ”Oamenii din familia mea s-au rugau pentru mine în acele clipe grele, iar Dumnezeu m-a chemat în slujba lui. Nu am niciun regret și nicio rușine în legătură cu acest pas pe care l-am făcut”.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, ”Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. ”Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Piesele artistului se găsesc în playlist-ul Smart Street. Playerul Smart Street poate fi accesat aici

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook