Justin Bieber a lansat primele părți din documentarul ”Justin Bieber: Seasons”

Justin Bieber a lansat primele părți din documentarul ”Justin Bieber: Seasons”

Artistul pop Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a lansat luni primele patru părți ale documentarului ”Justin Bieber: Seasons”, arată Smart On Trend, păstrând un loc special pentru piesele artistului în playlistul zilei.

Documentarul în zece părți a fost realizat pentru platforma YouTube.

Reprezentanții YouTube spun că ”serialul va prezenta scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său de prieteni”.

Primul episod, intitulat ”Părăsind lumina reflectoarelor”, se concentrează asupra modului în care artistul pop s-a luptat să continue să facă muzică, după ce a fost nevoit să anuleze turneul mondial Purpose, în iulie 2017. Următoarele trei episoade sunt dedicate cercului de prieteni ai lui Bieber, întoarcerii sale în studio și relației sale cu soția, Hailey. Primul episod lasă să se înțeleagă că artistul că va lansa și un album după o pauză de patru ani, în luna februarie.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat „My World 2.0”, în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

Piesele lui Justin Bieber pot fi urmărite la Smart On Trend. Playlistul se aude aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook