Justin Bieber a dezvăluit că suferă de boala Lyme

Justin Bieber a dezvăluit că suferă de boala Lyme

Starul muzicii pop Justin Bieber a anunțat miercuri, într-un mesaj publicat pe Instagram, că suferă de boala Lyme, care i-a fost diagnosticată recent și care i-a afectat pielea, funcțiile creierului și sănătatea în general, informează CNN, scrie mediafax.ro.

Justin Bieber a spus că va aborda lupta sa cu boala în serialul documentar despre viața lui personală care va fi difuzat pe YouTube începând din 27 ianuarie.

„Au trecut câțiva ani de când am contractat virusul, urmez tratamentul potrivit pentru această boală incurabilă și îmi voi reveni complet. Voi fi mai bine ca niciodată”, a scris cântărețul în vârstă de 25 de ani.

Cu această ocazie, Bieber i-a criticat pe cei care au spus despre el că se comportă ca și cum ar fi drogat: „Nu și-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme, care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”.

Boala Lyme este infecțioasă și se transmite prin mușcătura căpușelor infectate de o bacterie numita Borrelia Burgdorferi. Majoritatea persoanelor care sunt mușcate de căpușe nu dezvoltă boala Lyme. În cazul în care boala Lyme nu este depistată și tratată la apariția primelor simptome, infecția poate afecta pielea, articulațiile, sistemul nervos și inima în câteva săptămâni sau luni de la infecția inițială.

Potrivit jurnaliștilor de la TMZ, Justin Bieber a petrecut o mare parte a anului trecut suferind, nediagnosticat, până când medicii și-au dat seama ce nu este în regulă.

YouTube a anunțat că serialul documentar „Justin Bieber: Seasons” va avea 10 episoade și prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând albumul său din 2015, „Purpose”. Reprezentanții YouTube spun că „serialul va prezenta scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său de prieteni”.

Justin Bieber este un cântăreț și compozitor canadian de muzică pop și R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber și-a lansat primul album oficial, intitulat „My World 2.0”, în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe țări și pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook