Johnny Depp: Toți suntem victimele Cancel Culture. „Nimeni nu este imun”

Johnny Depp: Toți suntem victimele Cancel Culture. „Nimeni nu este imun”
Johhny Depp primește premiul pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la San Sebastian. Foto: AP

Nimeni nu este ferit de o „judecată pripită” în contextul „cancel culture”, declară actorul american Johnny Depp la Festivalul de Film de la San Sebastian, Spania, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră. Depp, care a pierdut în 2020 un proces împotriva tabloidului britanic The Sun, care l-a descris ca fiind un soț abuziv față de fosta sa soție, Amber Heard, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la festival.

Făcând aluzie la mișcarea #Metoo, care luptă împotriva hărțuirii sexuale și a violurilor comise de bărbați influenți împotriva femeilor, el consideră că astfel de campanii au scăpat de sub control.

„Intenții bune” care au „scăpat de sub control”

„Diferitele mișcări care au apărut, cu cele mai bune intenții, au scăpat atât de mult de sub control încât pot spune că nimeni nu este imun”, explică el, „pentru că este nevoie doar de o frază… de o singură frază și toți vor fi împotriva ta.”

El denunță, de asemenea, „mișcarea cancel culture sau tendința de a face o judecată pripită”

El adaugă că, potrivit rapoartelor Variety and Deadline, „s-a întâmplat multor oameni. Acest gen de lucruri se pot întâmpla femeilor, bărbaților, copiilor. Din păcate, la un moment dat, încep să creadă că acest lucru este normal. Sau că este vina lor, când, de fapt, nu este.”

Johnny Depp neagă că ar fi fost violent

Actorul a recunoscut că este „îngrijorat” că prezența sa la festival „jignește oamenii”, pentru că nu a vrut să „jignească pe nimeni”. Vedeta, care încă neagă că a fost violent cu Amber Heard, insistă: „Nu i-am făcut nimic. Fac doar filme.”

Sursa: Huffington Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook