Încă o măsură de prevenție. Puloverul anti-Covid, cea mai nouă „armă” împotriva virusului

Încă o măsură de prevenție. Puloverul anti-Covid, cea mai nouă „armă” împotriva virusului

Puloverul produs de SimpliSafe nu ucide virusul, nu-l izolează și nu-l face să stea departe de tine. Dar te ține la o distanță sigură față de ceilalți, încât să eviți contaminarea. Când ești la mai puțin de 2 metri de o altă persoană, senzorii sesizează pericolul și te avertizează sonor. Dar și vizual, pentru că luminile potrivite cu perioada sărbătorilor se activează.

SimpliSafe este o compania care proiectează sisteme de siguranță pentru casă, dar vrea să te țină și pe tine sănătos. Așa că a realizat puloverul care, spun ei, este un accesoriu numai bun de purtat în timpul adunărilor familiale de sărbători.

„Amintește-le celor dragi că te bucuri să-i vezi, dar fericirea este mai mare de la 2 metri distanță”, este sloganul prin care SimpliSafe își promovează produsul.

Dacă vrei să ai un pulover anti-Covid, îl poți comanda de pe site-ul oficial. Acolo înveți și cum să-ți confecționezi singur unul, în cazul în care ești suficient de îndemânatic.

SimpliSafe te anunță (dacă nu era deja evident) că puloverul nu îți asigură protecție totală împotriva virusului, ci este doar o măsură de prevenție.

„The Social Distancing Sweater este conceput ca un accesoriu de amuzament pentru întâlnirile din perioada sărbătorilor, nu este un dispozitiv serios de luptă împotriva Covid-19”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook