Ies la iveală detalii ale autopsiei lui Michael Jackson, la 11 ani de la moartea sa. „A fost în declin cognitiv în ultimii ani”

Ies la iveală detalii ale autopsiei lui Michael Jackson, la 11 ani de la moartea sa. „A fost în declin cognitiv în ultimii ani”

Misterul planează încă în jurul morții lui Michael Jackson, la 11 ani de la trecerea sa în neființă. Pe 25 iunie 2009, Regele Popului ne-a părăsit după un stop cardiac provocat de o supradoză de anestezice, administrate de medicul său. Autopsia a fost dezvăluită câteva zile mai târziu, dar detaliile ultimelor zile ale artistului au rămas nedezvăluite publicului.

Cotidianul britanic The Daily Mirror a scos la lumină informațiile și a provocat un val întrebări legate de viața lui Michael Jackson. A murit la vârsta de 50 de ani, cântărea doar 55 de kilograme și se lupta cu anorexia. Raportul autopsiei relevă că în stomacul au fost descoperite pastile parțial dizolvate. Aparent, supraviețuia cu o singură masă pe zi, nu foarte consistentă.

Mai multe zone ale corpului – șolduri, coapse, umeri – erau acoperite cu urme de înțepături, provocate, probabil, de injecțiile cu analgezice. „Urmele de injecții de pe tot corpul și desfigurarea prin proceduri de chirurgie plastică arată că a fost în declin cognitiv în ultimii ani”, a spus o sursă apropiată cântărețului.

Un corp în stare critică

Multe alte detalii despre starea vedetei sunt îngrijorătoare: buzele erau tatuate cu roz, sprâncenele cu negru, ca și partea din față a scalpului, pentru a da impresia că are mai mult păr. De altfel, podoaba capilară era, de fapt, o perucă lipită de cap. Unii oameni emit ipoteza că părul nu i-ar mai fi crescut niciodată de la accidentul pe care l-a suferit în timp ce filma o reclamă, în 1984. A avut atunci arsuri grave la nivelul capului.

„Era piele și os, nu mai avea păr, iar în ziua în care a murit a luat doar pastile”, adaugă un apropiat al lui Michael Jackson. În plus, numeroasele pete observate pe pielea sa par să confirme că avea vitiligo.

Sursa: RTL

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook