IA MASA ÎN ORAȘ – prânzul de la Fior di Latte

SMART te ajută să te menții în formă și în această perioadă. Vei avea o viață normală și indoor.
În fiecare zi îți recomandăm restaurante de top care au și opțiunea „delivery”. Nu trebuie să renunți la stilul tău de viață în perioada autoizolării. Totul devine simplu: comanzi ce-ți dorești, iar în timp ce preparatele tale favorite sunt pregătite cu mare atenție, te îmbraci frumos și te așezi confortabil alături de familie, că doar luați masa în oraș.

Prânzul #smart de azi vine direct la tine acasă de la Fior di Latte.

Azi se împlinesc 50 de ani de la inaugurarea Aeroportului Internațional Otopeni și cu știrea asta în gând așa un dor de ducă ne-a apucat…Primul zbor pe care l-am face, dacă am putea ar fi în Italia. Dar, ne adaptăm, ne putem bucura de un prânz specific italeinesc, e soare afară, ieșim pe terasă, aranjam masa, comandăm de la Fior di Latte delicii culinare care să ne poaret cu gândul într-un city brek într-unul din frumoasele orașe ale Italiei.
Noi comandăm așa: începem cu Bruschette cu porcini și trufe, apoi ar merge bine Tagliolini de casa cu creveți și zucchini, dar nici un Șnițel crocant de curcan cu piure cu trufe sau Lupul de mare cu sos de lime și risotto, n-ar fi de neglijat. La desert, Tiramisu, ca vorbim de Italia doar.

Probabil n-o să ne potrivim în totalitate așa că poți să te inspiri de aici.

Și nu uita, pofta vine ascultând SMART RADIO .

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook