Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat. Au votat pentru susținerea moțiunii 281 de parlamentari ai PSD, USR PLUS și AUR. Toate voturile exprimate au fost pentru demiterea Guvernului Cîțu.

„Guvernul Cîțu a fost demis cu un scor fabulos – 281 de voturi! Este victoria voastră, a tuturor românilor!”, anunță Marcel Ciolacu.

„Florin Cîțu a fost demis. Toți parlamentarii USR PLUS au votat pentru plecarea prim-ministrului care a aruncat România în haos. USR PLUS cere responsabilitate din partea PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Prea multe luni, România a fost prizoniera congresului PNL. De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD. Florin Cîțu a fost demis pentru toate reformele blocate în ultimele luni, pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru folosirea banilor și a funcțiilor publice pentru cumpărarea voturilor la congresul PNL. România poate merge mai departe doar cu premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani și cerute de milioanele de români care în urma cu doar un an votau USR PLUS și PNL. Premierul acesta nu e Florin Cîțu”, transmite USR PLUS.

Moțiunea de cenzură, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu” a fost depusă săptămâna trecută de PSD.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook