Grey’s Anatomy revine cu sezonul 17! Un scenariu bazat pe epidemia Covid-19

Grey’s Anatomy revine cu sezonul 17! Un scenariu bazat pe epidemia Covid-19

După ce a suferit o amânare din cauza suspendării filmărilor, sezonul 17 din Grey’s Anatomy gata de lansare în Statele Unite. Canalul american ABC anunță că serialul va fi reluat pe 12 noiembrie.

Primul episod din acest sezon va dura două ore. Station19, un spin-off al Grey’s Anatomy, axat pe pompieri, se va relua în aceeași seară. Potrivit Entertainment Weekly, va exista un episod comun în timpul căruia personajele celor două seriale se vor întâlni.

Filmările serialului medical au fost întrerupte în martie, din cauza izolării. Al 16-lea sezon a fost scurtat cu 4 episoade. Actorii s-au întors pe platouri mai târziu decât de obicei, amânând și mai mult începutul sezonului 17: serialul își reia de obicei difuzarea la sfârșitul lunii septembrie.

Un subiect foarte actual

În iulie, producătorul executiv al lui Grey’s Anatomy a anunțat că pandemia va fi inclusă în scenariu. Ca în fiecare an, echipele au colectat mărturii de la medici pentru a se inspira din ele; de data aceasta, s-au concentrat pe experiențele medicilor care s-au confruntat cu criza.

Actorul Giacomo Gianniotti, care îl interpretează pe doctorul Andrew DeLuca, a anunțat că acest sezon va face un salt în timp: „Nu vom relua de unde am rămas la sfârșitul sezonului 16”. Complotul va începe în plină criză, la o lună și jumătate de la începutul pandemiei.

Grey’s Anatomy s-a impus ca cel mai lung serial medical din istoria televiziunii. Serialul creat de Shonda Rhimes a bătut recordul în martie 2019, deținut până atunci de Spitalul de urgență, prin difuzarea celui de-al 331-lea episod.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook