Gest de mare campion: Cristiano Ronaldo își cedează toate hotelurile pentru bolnavii de COVID-19! El plătește tot

Gest de mare campion: Cristiano Ronaldo își cedează toate hotelurile pentru bolnavii de COVID-19! El plătește tot

Cristiano Ronaldo se alătura luptei împotriva coronavirusului, într-un moment care pune la grea încercare toată Europa, și își pune la dispoziție hotelurile pe care le deține în Portugalia, reunite sub marca lanțului hotelier „Pestana CR7”, bolnavilor de COVID-19, anunță publicația spaniolă Marca.

Hotelurile lui Ronaldo vor fi folosite ca centre de carantina, iar toate costurile, pentru tratamente și personalul medical, vor fi suportate de fotbalistul portughez.

Ronaldo a petrecut câteva zile în carantina, izolat alături de familie la reședinta din Madeira, după ce unul dintre colegii săi de la Juventus, Daniele Rugani, a fost depistat cu COVID-19.

Sâmbătă, Ronaldo a scris pe Instagram un mesaj prin care indeamnă la unitate, în aceste momente grele pentru toată planeta.

„Vreau să vă vorbesc azi nu din postura de fotbalist, ci din cea de fiu, tată, om obișnuit îngrijorat de ceea ce se întâmplă. (…) Sunt alături de toți cei care și-au pierdut pesoane dragi, sunt alături de cei care luptă din greu împotriva virusului, alături de colegul meu Daniele Rugani, și voi continua să fiu alături de profesioniștii extraordinari care își pun viața în pericol pentru a-i salva pe ceilalți”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook