Eric Clapton nu va susține concerte în locații care solicită spectatorilor dovada vaccinării

Eric Clapton nu va susține concerte în locații care solicită spectatorilor dovada vaccinării

Eric Clapton refuză să cânte în locații care solicită spectatorilor dovada vaccinării. „Vreau să anunț că nu voi susține concerte în niciun spațiu în care există spectatori discriminați. Dacă nu este permis accesul tuturor oamenilor, îmi rezerv dreptul de a anula evenimentul”, spune Clapton într-un mesaj postat pe contul de Telegram al lui Robin Monotti Graziadei, arhitect, producător de film și anti-vaxxer.

Declarația vine după anunțul premierului Boris Johnson, care impune clienților cluburilor de noapte să prezinte un pașaport Covid la intrarea în respectivele locații.

Clapton a publicat mesaje și piese anti-vaccin și împotriva măsurilor de carantinare în ultimul an. În decembrie 2020, a colaborat cu anti-vaxxer-ul Van Morrison pentru melodia „Stand and Deliver” – care cuprinde versuri ca „Vrei să fii un om liber / Sau vrei să fii un sclav?”.

Într-o declarație anterioară, Clapton a povestit experiența „dezastruoasă” pe care a avut-o cu vaccinul produs de compania AstraZeneca și a acuzat „propaganda” care l-a făcut să se vaccineze.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook