Emmanuel Macron și-a făcut cont de TikTok ca să se adreseze elevilor care au dat bacalaureatul

Emmanuel Macron și-a făcut cont de TikTok ca să se adreseze elevilor care au dat bacalaureatul

Rezultatele bacalaureatului au fost afișate în Franța marți, 7 iulie. Emmanuel Macron i-a felicitat pe cei care au absolvit examenul înregistrându-se pe rețeaua socială TikTok.

„Dacă tocmai ai absolvit bacalaureatul, acest mesaj este pentru tine”. Emmanuel Macron i-a felicitat pe absolvenți într-un videoclip publicat marți pe TikTok, rețeaua de socializare apreciată de adolescenți.

„Ați trăit un an extraordinar. Cel al epidemiei, al săptămânilor petrecute acasă, ați fost lipsiți de întâlnirile cu prietenii, nu ați putut să studiați normal. Generația voastra are în fața ei o lume de inventat. Mai puternică, mai unită, mai ecologică. Nu eu sunt cel ce va decide viitorul tău, tu vei fi. Așadar, astăzi, bucură-te, sărbătorește bacalaureatul și după aceea, mult noroc „, a spus președintele Franței.

Nu este prima dată când Emmanuel Macron și-a adaptat comunicarea la categoria de persoane căreia dorește să i se adreseze. La începutul anului, președintele Macron publicase un scurt videoclip pe Linkedin pentru promovarea IMM-urilor și încurajarea francezilor să-și direcționeze căutările de locuri de muncă către aceste companii.

Vizitează profilul de TikTok al lui Emmanuel Macron.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook