Eminem a lansat al 11-lea album, ”Music to be Murdered by”, fără să își prevină fanii

Eminem a lansat al 11-lea album, ”Music to be Murdered by”, fără să își prevină fanii

Eminem a lansat joi un nou album ”Music to be Murdered by” fără să își prevină fanii, arată Smart Street păstrând un loc special pentru piesele rapperului în playlistul zilei.

Rapperul american Eminem și-a surprins fanii anunțând joi noapte că a scos pe piață al 11-lea album din carieră, ”Music to be Murdered by”.

Imaginea de pe coperta albumului preia ideeea prezentării înregistrărilor date publicității în 1958 de regizorul Alfred Hitchcock, cu același titlu.

Eminem este fotografiat cu câte un topor și un pistol în fiecare mână, ridicate la nivelul tâmplelor, așa cum apăruse și celebrul regizor.

Inspired by the master, Uncle Alfred! #MusicToBeMurderedBy

Publicată de Eminem pe Joi, 16 ianuarie 2020

Producătorii au pregătit și o copertă pentru care pot opta distribuitorii care ar putea găsi prea violentă imaginea inițială, Eminem fiind surprins pozând cu o lopată pentru coperta alternativă

Noul album include și fragmente în care se aude vocea lui Hitchcock.

Între piesele lansate cu această ocazie, Eminem a inclus colaborări cu Ed Sheeran, Skylar Grey, Royce Da 5’9″, Black Thought, Q-Tip, Denaun, White Gold, Young M.A, KXNG Crooked, Joell Ortiz, Don Toliver, Anderson .Paak și Juice WRLD.

Eminem, pe numele real Marshall Mathers, a procedat asemănător în 2018 atunci când a lansat „Kamikaze”, discul pe care a inclus mesaje cu ton politic și mai multe afirmații legate de Donald Trump.

Piesele lui Eminem se aud în playlistul Smart Street. Smart Street poate fi auzit aici https://www.smartradio.ro/radio/street/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook