Elveția| Și-au botezat bebelușul cu numele unui furnizor de internet, pentru abonament gratuit

Elveția| Și-au botezat bebelușul cu numele unui furnizor de internet, pentru abonament gratuit

Un cuplu elvețian a decis să-i acorde primei lor fetițe prenumele „Twifia”, aproape de numele furnizorului de servicii de internet Twifi, pentru a câștiga 18 ani de wifi gratuit.

Oferta companiei Twifi fusese publicată pe Facebook: acces gratuit la internet tuturor cuplurilor care își numesc bebelușul Twifus (pentru un băiat) sau Twifia (pentru o fată) și o dovedesc cu un certificat de naștere.

Die Aktion läuft übrigens immer noch. Wir freuen uns, wenn es bald den ersten Twifius gibt 👶LADbible #twifich #twifia #twifius #twifi

Publicată de twifi pe Vineri, 16 octombrie 2020

În căutarea unui prenume neobișnuit, cuplul a declarat pentru Capital că a fost încântat de prenumele Twifia. Tânăra mamă mai precizează că „acest nume înseamnă conexiune, o legătură eternă! Există nume mult mai rele. Și cu cât pronunțăm mai mult „Twifia”, cu atât ne place mai mult”.

Astfel, se vor bucura de acces gratuit la internet timp de 18 ani. În ceea ce privește banii economisiți prin intermediul acestei oferte, aceștia vor fi plasați într-un cont deschis pe numele fiicei lor, pentru a-și plăti studiile sau examenul auto.

Sursa: CNews

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook