Elon Musk i-a cerut lui Kanye West să-și amâne campania prezidențială până în 2024

Elon Musk i-a cerut lui Kanye West să-și amâne campania prezidențială până în 2024

Kanye West a declarat inițial că Musk va fi „șeful programului spațial” sub președinția sa.

Văzând că are probleme până și în a strânge suficiente semnături pentru candidatură, șeful Tesla și SpaceX l-a sfătuit pe West să-și amâne campania prezidențială până în 2024.

„Am făcut tot posibilul pentru a-l convinge că 2024 este mai potrivit pentru el decât 2020”, a spus Musk într-un interviu pentru New York Times.

În urma eșecului rapperului în cadrul unui eveniment de campanie din Carolina de Sud, urmat de un derapaj pe Twitter, Musk a afirmat că a luat legătura cu prietenul său: „I-am transmis un mesaj în care i-am zis: Știi, o mulțime de oameni sunt îngrijorați, se întreabă dacă ești bine”, susține Elon Musk.

„Părea în regulă. Dar lucrurile nu stau atât de bine. Are multe probleme.”

După ce Kanye West și-a anunțat intențiile de a candida la cea mai înaltă funcție din stat pe 4 iulie, Elon Musk a declarat că-l susține pe rapper.

Câteva zile mai târziu, după ce a văzut declarațiile lui Kanye West din revista Forbes, Musk și-a retras sprijinul pentru campania muzicianului. West a declarat pentru Forbes că „dacă va fi ales în 2020, va fi mâna lui Dumnezeu” și că el crede că vaccinurile sunt „semnul fiarei”.

Săptămâna trecută, Kanye West și-a întrebat fanii dacă ar trebui să-și amâne campania până în 2024. Multe dintre tweeturile sale cu privire la acest subiect au fost de atunci șterse.

Pe 25 iulie, rapperul a declarat pe rețelele sociale și că „îl va învinge pe Biden din notificări”, în ciuda sondajului făcut la începutul acestei luni, în care apare cu doar 2 procente.

Ieri (26 iulie), West a dezvăluit coperta următorului său album, „Donda”. Albumul lui West ar fi trebuit să fie lansat vineri, 24 iulie, dar se lasă încă așteptat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook