Donald Trump a părăsit sindicatul actorilor. „Nu ați făcut nimic pentru mine”

Donald Trump a părăsit sindicatul actorilor. „Nu ați făcut nimic pentru mine”

Fostul președinte american s-a retras din sindicatul actorilor SAG-AFTRA (Screen Actors Guild – Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio), acuzând organizația că nu l-a ajutat în niciun fel. Asociația are aproximativ 160.000 de memebri – actori profesioniști și angajați din domeniul mass-media – și urmărea să-l excludă pe Trump ca urmare a violențelor de la Capitoliu.

Într-o scrisoare adresată președintelui sindicatului, Gabrielle Carteris, s-a arătat impasibil față de posibila excludere. „Cui îi pasă”, a scris el.

Trump a devenit membru al SAG-AFTRA după rolurile pe care le-a avut în Home Alone 2 și Sex And The City, la începutul anilor ’90. Ulterior, a fost moderator și producător al reality-show-urilor  The Apprentice și Celebrity Apprentice.

Fostul președinte este „foarte mândru” de cariera sa de actor, dar critică sindicatul. „Ați facut puțin pentru membri si nimic pentru mine – în afară de a colecta contribuțiile și de a promova idei și politici anti-americane”.

„Nu mai doresc să fiu asociat cu acest sindicat. Scrisoarea are rolul de a vă informa că demisionez din SAG-AFTRA. Nu ați făcut nimic pentru mine”, concluzionează Trump. Asociația a postat un răspuns în mediul online: „Mulțumim”.

Sindicatul a transmis luna trecută că Donald Trump „a atacat valori pe care asociația le apără cu sfințenie: democrația, adevărul, respectul pentru amenicanii de toate rasele și religiile, dreptul la exprimare liberă a presei”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook