Din cauza unei controverse rasiale, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle își pierde emisiunea

Din cauza unei controverse rasiale, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle își pierde emisiunea

Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, este criticată după un schimb de mesaje tensionat cu influencerul de culoare Sasha Exeter. Canalul canadian CTV, care i-a produs show-ul de televiziune, tocmai i-a retras emisiunea din program.

Cunoscută ca fiind cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, iat-o acum ținta acuzațiilor de rasism, după cum transmite Daily Mail. Jessica Mulroney tocmai și-a văzut reality show-ul „I Do, Redo” (depre petrecerile de nuntă, unde oferă sfaturi ca stilist) retras din program.

Canalul canadian CTV a confirmat această știre joi, 11 iunie, într-un comunicat de presă: „Bell Media și CTV încurajează întreaga echipă, inclusiv talentele, să practice respectul, incluziunea și ajutorul reciproc iar noi ne angajam să lucrăm mai bine pentru a asculta și amplifica vocile oamenilor de culoare și nu pentru a le minimaliza.” „Deoarece comportamentul recent al uneia dintre prezentatoarele noastre, Jessica Mulroney, este contrar angajamentului nostru față de diversitate și egalitate, CTV a eliminat cu efect imediat„ I Do, Redo ”de pe toate canalele și platformele Bell Media ”, continuă compania.

Câteva ore mai devreme, bloggerul de culoare Sasha Exeter dezvăluise pe Instagram conversația pe care a avut-o cu Jessica Mulroney prin mesaje privat. Potrivit acesteia, cea mai buna prietenă a lui Meghan Markle i-a trimis un răspuns jignitor la apelul ei pentru mobilizarea generală în sprijinul mișcarii „Black Lives Matter”. Influencerul i-a făcut reprosuri ​​pe rețelele de socializare pentru faptul că nu vorbește despre protestele împotriva violenței poliției. O cerere care, evident, nu a fost pe placul prietenei ducesei de Sussex.

Schimbul de mesaje s-a încheiat cu o „amenințare” din partea lui Jessica Mulroney: „Am vorbit și companiilor și oamenilor despre modul în care m-ai tratat în mod nedrept. Crezi că vocea ta contează. Ei bine, contează doar dacă se exprima amabil și fără a face de rușine oamenii care încearcă doar să învețe. Mult noroc.” Un mesaj care ar fi „paralizat-o de frică” Sasha Exeter, care a interpretat aceste cuvinte ca o amenințare pentru cariera ei. Pentru blogger, acest tip de răspuns este pur și simplu reflectarea unui „privilegiu alb”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook