De neuitat| 10.000 de euro amendă pentru o petrecere la domiciliu, cu 50 de participanți

De neuitat| 10.000 de euro amendă pentru o petrecere la domiciliu, cu 50 de participanți

Un tânăr britanic de 19 ani a fost amendat vineri, 11 septembrie, pentru că nu a respectat limita de 30 de persoane permisă pentru adunări.

Nu va uita această petrecere. Tânărul a fost amendat cu 10.000 de lire sterline (aproximativ 10.800 de euro) pentru că a organizat o seară cu 50 de invitați, în condițiile în care adunările de peste 30 de persoane sunt interzise, spune Sky News. Poliția din Nottinghamshire a confirmat că a aplicat o amendă substanțială unui tânăr de 19 ani „imprudent” care a organizat o petrecere la el acasă. Șeful poliției a avertizat cu privire la „riscul real” al unor adunări mari.

Pentru ofițerul Steve Cooper, acesta este „un exemplu clar” al unei persoane „care a încălcat în mod deliberat regulile, fără să-i pese de nimeni”. „Așa cum am demonstrat aici, nu ne este frică să punem în aplicare sancțiunile pe care le avem la dispoziție și nu îi vom tolera pe cei care pun în pericol viața altora în mod intenționat”, a adăugat el. Dacă nu plătește amenda sau o contestă, organizatorul petrecerii va fi chemat în instanță.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook