Dan Barna: România este o republică bananieră în care Constituția pare opțională. Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS

Dan Barna și-a exprimat opinia legată de rezultatele alegerilor pentru noua conducere a Partidului Național Liberal, în urma cărora Florin Cîțu și echipa sa au obținut o victorie categorică. Cîțu este noul președinte al partidului, Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte, iar Dan Vîlceanu este noul secretar general.

Dan Barna, președintele USR-PLUS, partid aflat în coaliția de guvernare, reafirmă că Florin Cîțu nu mai are susținere politică din partea formațiunii sale.

„Nu a fost niciodată problemă de comunicare, evident că vom discuta cu președintele PNL. Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS”, a spus Barna la Aleph News.

Moțiunea USR va fi susținută

Vom susține moțiunea. Așteptăm ca decizia Curții Constituționale să readucă România în logica de respectare a Constituției pentru că acum suntem într-o logică de republică bananieră în care Constituția pare că e opțională”.

Vineri au loc alegeri și pentru conducerea USR PLUS, iar Barna spune că „a face un pas în spate sau nu revine firesc ca rezultat al alegerilor”, referindu-se la atitudinea pe care o va avea în situația în care pierde șefia partidului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook