Cuplul Harry-Meghan Markle acuză| Familia regală a fost „îngrijorată” de culoarea pielii copilului. Actrița a avut „gânduri suicidare”

Cuplul Harry-Meghan Markle acuză| Familia regală a fost „îngrijorată” de culoarea pielii copilului. Actrița a avut „gânduri suicidare”

Interviul acordat de prințul Harry și Meghan Markle realizatoarei TV Oprah Winfrey a scos la iveală mai multe detalii care pot prejudicia imaginea Casei Regale a Marii Britanii. Cei doi soți au vorbit despre atitudinea ofensatoare a membrilor familiei regale față de actriță, de comportamentul rasist și conflictele care au marcat șederea celor doi în Anglia.

Gânduri suicidare

Markle a spus că s-a simțit singură și izolată în sânul familiei regale, iar lipsa de afecțiune a făcut-o să se gândească la sinucidere. Când Oprah a întrebat-o dacă a fost „împinsă” spre această decizie, Megan a răspuns că „da”. Inițial nu a vrut să se confeseze, dar a ales să-i spună lui Harry ulterior. „Știam că, dacă nu aș fi spus nimănui, aș fi făcut-o. Nu mai voiam să fiu în viață”.

Culoarea pielii copilului

Meghan a spus că au existat discuții și îngrijorări legate de „cât de închisă la culoare va fi pielea copilului (Archie) când se va naște”. Harry a confirmat, dar a refuzat să dezvăluie cine au fost cei care au pus problema astfel. Cuplul așteaptă un al doilea copil, o fețiță care se va naște la vară.

Conflicte

Deși Regina și ceilalți membri ai familiei regale au primit-o cu brațele deschise, Meghan nu a primit sprijin. Când au debutat gândurile suicidare și a cerut ajutor, răspunsul a fost „nu”.

Markle a negat zvonurile potrivit cărora ar fi făcut-o pe Kate, Ducesa de Cambridge, să plângă în ziua nunții. De fapt, lucrurile s-au petrecut exact invers, susține actrița.

Harry a vorbit despre tensiunile pe care decizia cuplului de a renunța la îndatoririle regale le-a produs. Tatăl său, Charles, a refuzat să-i mai răspundă la telefon și l-a sfătuit, în schimb, „să comunice prin mesaje”. Între timp, au reluat relația într-o notă normală. „Îl voi iubi mereu”, a spus Harry. „Va fi în continuare o prioritate să încerc să repar relația cu tatăl meu”.

Capcana sistemului

Prințul consideră că a fost prins „în capcana sistemului”, dar a realizat acest fapt abia după ce a cunost-o pe Meghan și s-au căsătorit. Într-un fel, a fost salvarea lui, crede Harry. „Tu ai luat o decizie care, cu sigurnață, mi-a salvat viața și ne-a ajutat pe noi toți”, a replicat Markle, referindu-se la hotătârea de a părăsi familia regală.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook