Cum te poate ajuta muzica să gătești pastele perfecte

E greu să te iei la întrecere cu italienii când e vorba de gătit paste. Știi bine cât de serioși sunt cu privire la bucătăria și tradițiile lor – mai ales cu pastele.

Regulile de aur ale italienilor nu țin doar de adăugarea uleiului în apă și a sării după ce fierbe. Pentru a obține pastele perfecte al dente, trebuie să fii atent la sincronizare.

Ca să te ajute să îți gătești perfect pastele, marca italiana de paste Barilla a făcut echipă cu Spotify pentru a crea o serie de playlisturi ale căror durată corespunde timpului de gătit pentru mai toate formele de paste.

Ai 8 playlisturi Spotify cu o lungime cuprinsă între 9 și 11 minute. Listele combină genurile de muzică populară din Italia cu spaghete, linguini, fusilli sau penne rigate.

De la spaghete mixtape, până la boom bap fusilli, pleasant melancholy penne și moody day linguine, mix-urile au grijă să te și distrezi în timp ce aștepți să fie gata masa.

 „Un cronometru real de bucătărie pe Spotify, care transformă așteptarea într-o șansă de a asculta muzică bună, de a te distra și de a descoperi copertele listelor de redare, ilustrate de opt artiști italieni de calibru internațional.”  comentează Publicis Italy.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook