Cum afli în timp real ce tip de ser anti-Covid este disponibil în centrele de vaccinare din România

Cum afli în timp real ce tip de ser anti-Covid este disponibil în centrele de vaccinare din România

Dacă preferi un anume tip de vaccin anti-Covid și vrei să afli în care dintre centrele din România este disponibil, este suficient să intri pe platforma vacccin.live, unde datele sunt actualizate în timp real. Aplicația dezvoltată de un grup de IT-iști din Sibiu îți indică și numărul de locuri diponibile la vaccinare, scrie Ora de Sibiu.

Astăzi, 15 martie, a început a treia etapă de vaccinare, iar platforma oficială poate fi accesată. În funcție de județ, acțiunea va fi demarată în trei valuri:

9:00-11:00 Centre de vaccinare din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna;

11:00-13:00 Centre de vaccinare din judeţele Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova;

13:00-15:00 Centre de vaccinare din judeţele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook