Covid-19| Sex în siguranță prin metoda „glory hole”. Recomandarea canadienilor

Covid-19| Sex în siguranță prin metoda „glory hole”. Recomandarea canadienilor

Să faci o gaură în perete pentru a-ți introduce penisul și a primi o felație este principiul „glory hole”. Această practică este recomandată de Centrul Britanic pentru Controlul Bolilor, agenția de sănătate publică din provincia canadiană Columbia Britanică. Într-un comunicat de presă de pe site-ul oficial este evidențiată această practică pentru a reduce riscul de contaminare cu coronavirus.

Pe Twitter, consiliul a reușit să reacționeze atât de bine încât a fost printre cele mai discutate subiecte de pe rețeaua socială din Canada pe 22 și 23 iulie.

Asigurați-vă că persoana nu este contaminată

Obiectivul principal al Centrului de Control al Bolilor este de a arăta prin acest comunicat de presă diferitele practici sexuale pe care populația trebuie să le adopte în această perioadă de epidemie. În această listă se afla „glory hole”, dar nu numai. De asemenea, recomandările sunt să păstrezi masca, să folosești prezervativ, să te speli bine înainte și după act și să evite pozițiile „față în față”. Și, desigur, să te asiguri că persoana nu este afectată de coronavirus.

„Centrul BC pentru Controlul Bolilor recomandă utilizarea „glory hole” pentru a practica sexul în siguranță pe timpul pandemiei – și vreau doar să știu dacă oamenii frecventează acest lucru”, scrie Kamil Karamali, jurnalist canadian. Utilizatorii de Internet nu s-au ferit să-și dea cu părerea.

„Bine. Am pus o „glory hole” în peretele apartamentului meu în jurul orei 19:00. Am inserat partea relevantă. Am așteptat în această poziție timp de 3 ore. Am primit doar câteva priviri. Acum sunt foarte obosit și trebuie să mă culc. Am 71 de ani ”.

„Sunt curios, câți oameni au căutat pe google asta astăzi?”. Un abonat a răspuns cu un link care arată un vârf pe 22 iulie.

„Cred că arhitecților ar trebui să li se ofere câteva sfaturi despre cum să construiască viitoarele case post-covid. Pe lângă funcționalitatea de a lucra de acasă ”.

În New York, oficialii de sănătate publică au sfătuit, de asemenea, la debutul pandemiei să folosească „glory hole” ca o potențială modalitate de a preveni răspândirea COVID-19.

Riscurile infectării cu Covid pe calea sexuală sunt studiate, dar încă relativ slab înțelese. În prezent, un studiu încearcă să arate dacă virusul poate fi transmis prin secreții vaginale.

Sursa: HuffPost

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook