Covid-19, o „falsă alertă globală” conform unui „raport oficial german”

Covid-19, o „falsă alertă globală” conform  unui „raport oficial german”

Unele site-urile spun că „un raport al Ministerului de Interne [german] contestă versiunea oficială a coronavirusului”.

Acest raport a fost pregătit de un angajat al departamentului, care a fost suspendat.

Ministerul explică că aceasta este o inițiativă izolată.

S-a contrazis guvernul german în ceea ce privește gestionarea izolării? Asta spun mai multe site-uri web, care explică faptul că „un raport oficial german denunță pandemia Covid-19 ca o falsă alertă globală”. Aceste site-uri reproduc conținutul unui site american, care, de fapt, citează elemente ale unui document german.

De asemenea, aceste site-uri susțin că „guvernul federal german și mass-media oficială au depus eforturi pentru a limita pagubele după publicarea unui raport al Ministerului de Interne care contestă versiunea oficială a coronavirusului.”.

În acest raport de 83 de pagini, autorul denunță noul coronavirus ca o „falsă alertă globală” și pune sub semnul întrebării impactul măsurilor de izolare.

Site-urile explică faptul că raportul „a fost redactat de un grup științific desemnat de către ministerul de interne german și format din experți medicali externi din mai multe universități germane”.

Verificare

Acest raport a fost scris de Stephan Kohn. Acesta lucra la Ministerul de Interne, la serviciul KM4, unde era responsabil pentru protecția infrastructurii critice, detaliază Süddeutsche Zeitung. Documentul a fost publicat în Tichy Einblick, o revistă considerată a fi conservatoare. Stephan Kohn nu este un necunoscut în Germania: un membru al Partidului Social Democrat, își dorea fără succes să devină lider de partid la Berlin, scrie revista Focus.

Raportul a fost publicat cu un antet al Ministerului de Interne, ceea ce a creat confuzie. Stephan Kohn a fost suspendat din funcție, potrivit Der Spiegel. Ministerul de Interne a declarat pe 10 mai că Stephan Kohn „a rezumat și a difuzat opinia sa privată” în document. „Această„ analiză ”desfășurată în mod independent a avut loc în afara jurisdicției a autorului și a unității organizaționale„ pentru care a lucrat ”, a adăugat ministerul.

În ceea ce privește „grupul științific” despre care se spune că a scris raportul, aproximativ 10 doctori și oameni de știință au publicat un comunicat de presă pe 11 mai, în sprijinul raportului. După cum subliniază Ellinika Hoaxes, un site de verificare a știrilor din Grecia, acest grup nu a participat la redactare, dar Stephan Kohn i-a solicitat să contribuie cu elemente pentru documentul său. „Ne-a contactat printr-o anchetă de specialitate în timpul pregătirii analizei de risc pentru evaluarea daunelor medicale colaterale cauzate de „măsurile corona”, au explicat oamenii de știință în comunicatul lor.

Germania a înregistrat 8.613 de decese din cauza Covid-19, potrivit Institutului Robert Koch (datele furnizate vineri).

Iată câteva pasaje cheie din raport:

Pericolul Covid-19 a fost supraestimat: aparent, în niciun moment riscul legat de noul virus nu a depășit nivelul normal.

Persoanele care mor din cauza coronavirusului sunt în esență cele care mor statistic în acest an, deoarece se află la sfârșitul vieții, iar corpul lor slăbit nu mai poate face față stresului zilnic aleator (inclusiv cei aproximativ 150 de virusuri aflate în prezent în circulație).

La nivel mondial, într-un sfert de an, nu s-au înregistrat mai mult de 250.000 de decese din cauza Covid-19, comparativ cu 1,5 milioane de decese [25.100 în Germania] în timpul valului de gripă 2017 / 18.

Pericolul este, evident, nu mai mare decât în cazul multor altor virusuri. Nu există nimic care să indice că a fost mai mult decât o alarmă falsă.

Un reproș pentru oficiali: în timpul crizei coronavirusului, statul a dovedit că este unul dintre cei mai mari producători de știri false.

Până acum e de rău. Dar în continuare va fi și mai rău.

Raportul se concentrează asupra „numeroaselor consecințe grave ale măsurilor luate contra coronavirusului” și avertizează că sunt „periculoase”.

Numărul de persoane care mor ca urmare a măsurilor de prevenție impuse de stat este mai mare decât numărul de oameni uciși de virus.

Motivul:

Sistem german de asistență medicală axat pe măsurile anti-corona amână intervențiile chirurgicale vitale și întârzie sau reduce tratamentul pentru pacienții care nu sunt infectați cu noul virus.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook