Copreședintele AUR se implică în scandalul de rasism: „Suntem solidari cu Sebastian Colțescu”

Copreședintele AUR se implică în scandalul de rasism: „Suntem solidari cu Sebastian Colțescu”

Scandalul de rasism provocat de arbitrul român Sebastian Colțescu nu-i lasă indiferenți pe conducătorii Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

Copreședintele AUR, George Simion – fost membru al galeriilor de fotbal – a reacționat cu privire la „valul de ură” pornit împotriva arbitrului român.

„Susținem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranța generată de corectitudinea politică. Azi e Colțescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situația care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel național și internațional”, spune copreședintele AUR, George Simion.

Colțescu este acuzat că l-a numit „negru” pe antrenorul secund al echipei Başakşehir, la câteva minute de la startul meciului din Liga Campionilor, pe care echipa turcă îl susținea la Paris, împotriva francezilor de la PSG. Partida a fost suspendată din cauza remarcii rasiste.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook