Coldplay pregătesc un nou album, ‘Music Of The Spheres’. Fanii speculează că ar avea legătură cu apariția monoliților misterioși

La nici doi ani de la albumul „Everyday Life„, britanicii de la Coldplay îți pregătesc o nouă surpriză. Au lucrat intens la muzică nouă în timpul pandemiei și, conform unei surse apropiate trupei, sunt gata să lanseze al 9-lea album de studio.

“Chris și gașca au tot dat indicii în ultima vreme, dar acum lucrurile sunt gata să demareze. Au lucrat intens la piese noi în timpul perioadei de izolare și totul va apărea pe noul disc, care are titlul provizoriu Music Of The Spheres”, a spus sursa pentru The Sun.

Titlul noului album a fost oficial înregistrat de trupă la sfârșitul anului trecut și include, pe lângă muzică, produse de merchandise și tot ce ar avea nevoie pentru un viitor turneu. Expresia „Music Of The Spheres” apare inscripționată și pe interiorul discului de vinyl de la albumul precedent, „Everyday Life”.

Fanii au mers chiar mai departe și speculează pe rețelele sociale că monoliții misterioși descoperiți în ultima vreme peste tot în lume ar avea legătură cu o campanie de promovare a noului album Coldplay.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook