Cinci papagali, izolaţi după ce au înjurat vizitatorii unui parc natural din Marea Britanie

Cinci papagali, izolaţi după ce au înjurat vizitatorii unui parc natural din Marea Britanie

Cinci papagali şi-au petrecut carantina împreună şi s-au învăţat să înjure unul pe altul

Păsările rele de gură au fost adoptate luna trecută de Parcul Natural Lincolnshire

Directorul Parcului Natural i-a separat acum pe papagali şi speră să îi educe

Cinci papagali africani, proaspăt adoptaţi de Parcul Natural din Lincolnshire, au fost mutaţi departe de public după ce au început să-i înjure pe vizitatori. Papagalii, care au fost aduşi recent în parc, s-au învăţat unul pe altul obscenităţi în timpul carantinei, când au împărţit aceeaşi cameră.

Steve Nichols, şeful parcului, spune că înjurăturile i-au făcut la început pe îngrijitorii parcului să râdă, însă asta le-a încurajat pe păsările rele de gură să o ţină tot aşa. „Cu cât înjură mai mult, cu atât râzi mai mult, şi asta îi face să înjure din nou. Au învăţat să înjure dar au învăţat şi să râdă, aşa că atunci când unul înjură, altul râde. Te simţi ca într-un club de bărbaţi, unde doar asta se face”.

Directorul spune că la nici 20 de minute după ce au primit vizitatori în parc, au început să vină plângeri de clienţi care au fost înjuraţi, aşa că a luat decizia de a îi separa şi a îi răspândi printre ceilalţi 1500 de papagali ai parcului, în speranţa că cei cinci vor învăţa să se poarte mai frumos. La acelaşi parc natural, un papagal a fost surprins luna trecută în timp ce o imita perfect pe Beyonce şi cânta piesa ei „If I Were A Boy”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook