China| Un participant al unui reality-show a fost ținut captiv timp de două luni. A implorat publicul să-l elimine

China| Un participant al unui reality-show a fost ținut captiv timp de două luni. A implorat publicul să-l elimine

Un participant al unui reality-show chinezesc a implorat publicul să-l elimine, astfel încât să poată ieși din joc. Calvarul său s-a încheiat abia după două luni. Inițial, Vladislav Ivanov, în vârstă de 27 de ani, ar fi trebuit să-i învete limba chineza pe doi participanți japonezi care făceau parte din proiectul Produce Camp 2021, un joc de tele-realitate destinat să formeze o formație cu unsprezece băieți.

„M-au întrebat dacă vreau să încep o viață nouă”, a spus el despre producătorii care, fermecați de fizicul său atractiv, îi propuseseră să devină candidat. După mai multe refuzuri, Vladislav acceptase în cele din urmă. A regretat repede decizia, dar prea târziu. Legat printr-un contract, nu mai putea părăsi spectacolul alfel decât prin achitarea unei amenzi foarte mari.

„Lelush”, după numele său de scenă, avea o singură soluție, să ceară publicului să-l elimine din joc. „Nu mă votati, nu va duce nicăieri! Nu glumesc! Vă rog să nu mă faceți să merg în finală, sunt obosit”, sau „Sper că jurații nu mă vor susține. Ceilalți vor să aibă un A ca notă, eu vreau un F, ca în Freedom (Libertate)”, a implorat el fără succes.

Fermecați de atitudinea „diferită” a participantului, care era aparent mai puțin entuziast decât ceilalți, telespectatorii l-au ținut în competiție timp de două luni.

Sâmbătă, 24 aprilie, calvarul său a luat sfârșit. ” Vă mulțumesc pentru susținere. În cele din urmă, pot renunța!”, a postat el pe rețeaua socială chineză Weibo. „Felicitări, odihnește-te”, a postat ambasada Rusiei, care devenise sensibilă, la fel ca mii de utilizatori de internet. Informațiile despre un rus din Vladivostok ținut prizonier într-o emisiune de TV chineză au condus la o campanie online pentru a cere eliberarea acestuia cu hashtagul #FreeLelush.

Sursa: CNews

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook