Cei din cercul restrâns al președintelui Trump erau testați zilnic. Nu a fost suficient

Cei din cercul restrâns al președintelui Trump erau testați zilnic. Nu a fost suficient

Colaboratorii care lucrează în „West Wing” sunt testați zilnic. La fel și jurnaliștii care merg acolo sau călătoresc cu președintele. Hope Hicks, care s-a alăturat echipei de campanie a magnatului imobiliar la începutul anului 2016, face parte din cercul restrâns al președintelui.

După ce a ocupat funcția de director de comunicare pentru Casa Albă, a părăsit postul pentru o vreme, s-a alăturat grupului Fox, care conduce canalul de știri FoxNews, înainte de a se întoarce pe Pennsylvania Avenue. Discretă în mass-media, dar foarte influentă în culise, fostul manechin care lucrase pentru Ivanka Trump la New York a avut întotdeauna atentia președintelui.

Epidemia a făcut până acum peste 207.000 de victime în Statele Unite, de departe cea mai îndoliată țară din lume. Gestionarea crizei Covid-19 i-a adus lui Donald Trump critici foarte puternice din partea oponenților săi, dar și a oamenilor de știință și a unor oficiali din propria tabără. El este acuzat că a trimis semnale contradictorii și confuze, dar și că este lipsit de compasiune în fața dezastrului provocat de acest virus. Majoritatea americanilor îi judecă sever acțiunile din ultimele luni.

Sursa: L’Express

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook