Cea mai mare realizare din ultimii 30 de ani în țara noastră: Brașovul a construit aeroportul într-un an

Cea mai mare realizare din ultimii 30 de ani în țara noastră: Brașovul a construit aeroportul într-un an

Vești bune de la Brașov. În curând vei putea ajunge mai ușor la munte pe cale aeriană, că de autostradă nici nu poate fi vorba. Cei de la Aeroportul Internațional Brașov au pus o poză de „Înainte și După” de la noul aeroport. Prima imagine este din 24 martie 2020, când utilajele abia ajunseseră pe șantier, totul era nivelat și terenul era gol. A doua imagine, din 24 martie anul acesta: aeroportul e gata, totul arată spectaculos. Da, se poate și cu șantiere gata într-un an. Da, la noi în țară.

Conducerea aeroportului face în prezent demersuri pentru a obține certificarea. Aeroportul urmează să fie racordat și la rețeaua națională de căi ferate, cu o investiție de aproximativ 300 de milioane de euro, din fonduri europene.

În plus, două companii aeriene sunt interesate deja să opereze pe Aeroportul Internaţional Braşov. Blue Air și Air Bucharest, deocamdată. Reprezentanţii operatorilor aerieni au anunţat că se documentează din punct de vedere economic asupra mediului de afaceri braşovean. Aceștia au solicitat organizarea unei întâlniri cu investitorii din Braşov şi din zona adiacentă, precum şi cu operatorii din turism care activează pe piaţa locală.

Aeroportul urmează să primească și sprijin de la ROMATSA pentru achiziţia echipamentelor de navigaţie aeriană.

#1AN

Posted by Aeroportul Internațional Brașov on Wednesday, March 24, 2021

🐶 Max a făcut astăzi o vizită neanunţată pe Aeroportul Internațional Brașov, unde a constatat că totul este în grafic!…

Posted by Aeroportul Internațional Brașov on Saturday, March 27, 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook