Câștigătorul Eurovision neagă faptul că a prizat cocaină în timpul concursului. Imaginile au fost transmise în direct

Câștigătorul Eurovision neagă faptul că a prizat cocaină în timpul concursului. Imaginile au fost transmise în direct

Solistul trupei italiene de rock Maneskin a fost surprins de camerele video într-o ipostază compromițătoare. După reprezentația de la Eurovision, în afara scenei, pare că prizează cocaină. Gest dezmințit de componentul formației desemnate câștigătoare.

Damiano David se apleacă și pare că inhalează ceva de pe masă – mulți spectatori s-au întrebat dacă tocmai au observat o ilegalitate comisă în direct la TV.

La conferința de presă dedicată câștigătorilor, Damiano neagă faptul că folosește droguri și insistă că în scena suprinsă de camere se aplecase pentru a ridica un pahar pe care unul dintre colegii de trupă, din neatenție, l-a vărsat,

„Nu iau droguri. Nu folosesc cocaină. Te rog să nu spui asta”, i-a răspuns el unui jurnalist care a remarcat momentul televizat.

Explicația nu i-a oprit pe telespectatori să ceară descalificarea trupei din Italia.

„Oricine prizează droguri în direct la TV trebuie descalificat”, a scris un utilizator Twitter.

„Din postura de mamă a patru copii, sunt oripilată să văd că Eurovision premiază persoane care iau droguri în direct la TV. Italia ar trebui descalificată”.

Au fost și comentarii de susținere, unii dintre privitori considerând că este vorba despre o înscenare: „Probabil nu sunteți în toate mințile dacă puteți crede că Eurovision ar permite consumul de droguri în timp ce milioane de oameni urmăresc show-ul. Acceptați că Italia a câștigat și mergeți mai departe”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook