Casa din serialul „Prințul din Bel-Air”, de închiriat pe AirBnB pentru 30 de dolari pe noapte

Casa din serialul „Prințul din Bel-Air”, de închiriat pe AirBnB pentru 30 de dolari pe noapte

Fanii „Prințului din Bel-Air” vor putea locui în casa din serial, doar pentru o noapte, pentru suma modestă de 30 de dolari, prin intermediul site-ului AirBnB.

Numai persoanele care locuiesc în Los Angeles pot rezerva o noapte . Compania AirBnb a dezvăluit fotografiile din interiorul reședinței pe contul de Instagram. Locatarii vor avea acces la aripa de lux, în care locuiește personajul interpretat de Will Smith în Prințul din Bel-Air, cu un dormitor decorat în culorile serialului, o baie, zona piscinei, salonul în aer liber și sala de mese.

În ceea ce privește primirea, DJ Jazzy Jeff se ocupă de recepția virtuală, de la distanță. Însuși Will Smith a pozat împreună cu DJ Jazzy Jeff în fata casei pentru a celebra evenimentul.

„Yoooo, crezi că ar trebui să închiriem casa Prințului din Bel-Air? O vom face împreună cu echipa AirBnb”, a comentat actorul, care pregătește în prezent un episod special în care vor apărea aproape toți actorii din distribuția originală, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a serialului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook