Camilla Parker susține că Joe Biden a flatulat în timp ce purtau o conversație la summit-ul climatic COP26

Camilla Parker susține că Joe Biden a flatulat în timp ce purtau o conversație la summit-ul climatic COP26
Joe Biden și Camilla Parker Bowles (dreapta), la COP26. Foto: AP

Aproape fiecare apariție publică a lui Joe Biden este caracterizată printr-o gafă. Premierul britanic Boris Johnson l-a definit pe președintele american ca pe „o gură de aer proaspăt”, dar Ducesa de Cornwall, dintr-un anumit punct de vedere, s-ar putea să nu fie de acord.

Biden i-a întâlnit la Galeria de Artă Kelvingrove pe mai mulți membri ai familiei regale, în noaptea de deschidere a summit-ului climatic COP26, la care au participat liderii mondiali.

Printre oaspeți s-a numărat și soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowles, care, șocată de un aspect pe care l-a sesizat la Joe Biden, „nu mai contenește să discute despre asta”, spun surse apropiate Ducesei.

Cei doi purtau o conversație la summit-ul climatic organizat la Glasgow săptămâna trecută, iar președintele american a flatulat, mărturisesc sursele cotidianului Daily Mail.

„A fost de lungă durată, zgomotos și imposibil de ignorat”, ar fi spus Camilla.

Cu câteva ore mai devreme, Biden pare să ar fi adormit în timpul ceremoniei de deschidere. A stat cu ochii închiși preț de aproximativ jumătate de minut, până când un consilier a venit să-l trezească.

Joe Biden este cel mai vârstnic președinte american din istorie și împlinește 79 de ani în noiembrie.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook