Autopsia lui Whitney Houston conține detalii șocante. Raportul, în presă după 8 ani de la moartea artistei

Autopsia lui Whitney Houston conține detalii șocante. Raportul, în presă după 8 ani de la moartea artistei

Autopsia cântăreței Whitney Houston ajunsă în presă la opt ani de la moartea vedetei conține detalii șocante. Piesele artistei se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Interpreta piesei ”I Will Always Love You” a murit în 2012. Raportul autopsiei arată că Huston își pierduse 11 dinți din față, și nu mai avea aproape deloc sprâncene. Documentele obținute de presă la fix opt ani de la moartea cântăreței arată că afecțiunile cardiace de care suferea erau deja extrem de grave.

Cauza morții interpretei a fost stabilită drept înec accidental pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Vedeta își pierduse 11 dinți din față și nu mai avea aproape sprâncene. Afecțiunile cardiace erau atât de grave că una dintre artere era blocată în procent de 60%.

Vedeta a încetat din viață pe 11 februarie 2012. Cântăreața petrecuse deja mai multe zile în Los Angeles și se pregătea să meargă la o petrecere care prefața decernarea premiilor Grammy. A intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că resimte o durere în gât.

A fost găsită în apă. Whitney Huston avea 48 de ani și prezenta arsuri severe pe spate și desprinderi ale pielii pe picioare. În momentul în care a fost descoperită apa din cadă ar fi avut 60°C.

Pe brațul stâng se putea distinge o înțepătură și urmele unor proteze dar și cicatricele rămase după operația de implanturi mamare.

O perucă părea împletită în părul vedetei, medicul legist constatând că, în timp ce sprâncenele cântăreței erau ”rare”, părul de sub perucă era negru și ondulat ”fără semne de chelire”.

Whitney Huston este una dintre personalitățile care vor fi incluse pe Rock and Roll Hall of Fame pentru anul 2020, în luna mai. Alături de ea în celebrul muzeu vor fi incluși și artiști precum Depeche Mode, The Doobie Brothers, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. și T-Rex.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor 1980 şi 1990, vânzând aproximativ 200 de milioane de discuri şi fiind supranumită „Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul „Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Foto Facebook

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook