Argentina| Un cuplu își botează copilul „Covid”, în speranța că va deveni „un om puternic”

Argentina| Un cuplu își botează copilul „Covid”, în speranța că va deveni „un om puternic”

Debora și Eduardo, părinții bebelușului, au ales acest nume în speranța că fiul lor va deveni „un om puternic”, relatează Le Parisien. Bunica din partea tatălui a explicat: „Vorbeau despre faptul că bebelușul lor va deveni celebru, deoarece el s-a născut într-o perioadă dificilă pentru toată lumea […] Numele ne-a impresionat.”. La câteva ore de la nașterea lui Ciro Covid, la sfârșitul lunii aprilie, un o fotografie a certificatul său de naștere a circulat pe rețelele de socializare.

Legat de reacțiile consterante de pe retelele de socializare, un membru al personalului spitalului unde s-a născut copilul a reacționat pentru ziarul El Litoral. „Sunt deosebit de trist că s-a întâmplat acest lucru și cu atât mai mult în spitalul nostru. Cred că este o lipsă de respect totală pentru miile de oameni care au murit din cauza acestui virus.”.

Și în Filipine, o fetiță pe nume Covid Marie s-a născut pe 13 aprilie.

Specialiștii din domeniul sănătății din Argentina au avertizat asupra creșterii anxietății și a tulburărilor depresive în rândul populației. Ar putea fi o explicație…

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook