Anglia | Gard electric în jurul barului pentru a aplica distanțarea

Anglia | Gard electric în jurul barului pentru a aplica distanțarea

Proprietarul unui pub din Anglia a decis să instaleze un gard electrificat în jurul barului său pentru a-și încuraja clienții să respecte măsurile de distanțare fizică.

Jonny McFadden intenționează să aplice măsuri de distanțare în pub-ul său.

În St. Just, în sud-vestul Angliei, proprietarul pubului „Star Inn” a decis să instaleze un gard electrificat în jurul barului său. Potrivit BBC, Jonny McFadden era exasperat să-și vadă clienții înghesuiți în fața lui sau aplecându-se peste bar, unde spațiul este limitat. Așa că a făcut acest pas drastic.

Este de fapt un fir electric, „așa cum ați găsi pe un câmp”, care este așezat în fața barului. Pe el este atârnat un mic semn „Atenție. Gard electric”.

Alimentarea la curent nu se face tot timpul. „Există un factor de teamă și funcționează”, recunoaște el. În ciuda apelurilor de a păstra distanța, clienții ignorau măsurile de distanțare socială, în special după câteva pahare. „Când oamenii consumă alcool, se schimbă”, explică el.

Chiar și atunci când este oprit, dispozitivul descurajează clienții să se apropie, potrivit lui Jonny McFadden. „Știu că este un fir electric, așa că nu vor să îl atingă pentru a afla dacă este pornit sau nu”, a spus proprietarul. Clienții nu s-au plâns încă, dar instalația i-a dat emoții agentului de asigurări al domnului McFadden, îngrijorat de faptul că se pot produce incidente nedorite. „Puteți veni să verificați dacă e adevărat”,i-a transmis Jonny McFadden.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook