Allen West, posibil viitor guvernator al Texasului, se laudă pe internet că se tratează de Covid cu ivermectină și hidroxiclorochină

Allen West, posibil viitor guvernator al Texasului, se laudă pe internet că se tratează de Covid cu ivermectină și hidroxiclorochină

Allen West, concurent republican la postul de guvernator al statului american Texas, a fost spitalizat sâmbătă seară cu Covid. El s-a folosit de ocazie pentru a-și face campanie electorală pe rețelele de socializare, unde a scris că se tratează cu hidroxiclorochină, ivermectină și un tratament pe bază de anticorpi monoclonali. În plus, și-a arătat aversitatea față de „umflarea buzunarelor Big Pharma”.

„Corpurile noastre sunt sanctuare de libertate, voi apăra mereu această idee, chiar și pentru tembelii progresiști socialiști care trebuie salvați de ei înșiși”, spune West. Luni se întreba de ce guvernul promovează vaccinul anti-Covid în locul anticorpilor monoclonali, a vitaminelor și a altor medicamente care nu au fost aprobate pentru tratarea Covid.

„Nu sunt conspiraționist, dar ceva foarte nedrept de întâmplă aici.”

West nu este vaccinat. Soția lui, Angela West, vaccinată, a fost de asemenea spitalizată cu Covid, dar a fost ulterior plasată în izolare la domiciliu, spre deosebire de soțul său.

Angela a fost testată pozitiv vineri, cu o zi înainte de anunțarea candidaturii lui West. Vestea legată de Covid a venit la scurt timp după ce West anunțase că strângerea de fonduri la care participa se desfășura la „capacitate maximă”.

„Pot să spun că, după această experiență, sunt și mai dornic să lupt împotriva obligației de vaccinare. În loc să umplem buzunarele Big Pharma și a birocraților și politicienilor corupți, ar trebui să promovăm terapia cu anticorpi monoclonali.”

Potrivit Washington Post, deși tratamentul cu anticorpi monoclonali este gratuit pentru pacient, statul plătește aproximativ 2.100 de dolari pentru o doză Regeneron. Vaccinul, pe de altă parte, este achiziționat de guvern cu 20 de dolari doza.

Tratementul cu anticorpi monoclonali, spre deosebire de ivermectină și hidroxiclorochină, este aprobat de FDA pentru tratarea Covid. West a anunțat, după ce soția sa a fost diagnosticată cu Covid, „că deja lua ivermectină și hidroxiclorochină, preventiv”, deși medicamentele nu sunt aprobate.

Sursa: TPM

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook