Alain Delon primește o stea pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard

Alain Delon primește o stea pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard

„Mai mult decât un sfârșit de carieră, este un sfârșit de viață. Este un fel de omagiu postum, dar când sunt încă în viață. Toți trebuie să plecăm și voi pleca si eu”. Sunt cuvintele cu care Alain Delon primise omagiul pe care i-l rezervase Festivalul de la Cannes, în 2019. Doi ani mai târziu, actorul va „pleca” din nou. De data asta în California. Deși măcinat de probleme de sănătate, Alain Delon, în vârstă de 85 de ani, este hotărât să fie prezent la inaugurarea stelei care îi poartă numele, pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard. Proiectul este în lucru de câteva luni, întârziat de pandemie și de starea fizică a lui Delon.

Potrivit Paris Match ar trebui să meargă în California împreuna cu  familia sa – cu fiica Anouchka și fiii Anthony și Alain-Fabien. Deși relațiile nu au fost întotdeauna plăcute în familia Delon, succesiunea unor vești proaste care l-au lovit pe actor au reusit să strânga legăturile altădată fragile. Moartea lui Mireille Darc în 2017, cea a lui Nathalie Delon (mama lui Anthony) în ianuarie anul trecut, problemele de sănătate, i-au adus pe frați și pe tatăl lor mai aproape, până în punctul de a lua în considerare această călătorie împreună.

Un grup privilegiat

Data nu este încă anunțată, dar ceremonia ar putea avea loc odată cu următoarea ediție a Oscarurilor, programată pentru sfârșitul lunii martie 2022.

Pentru Alain Delon, care a încercat să cucerească Hollywoodul la o vârstă fragedă, fără a reuși cu adevărat, omagiul este de apreciat. În fiecare an, aproximativ 200 de cereri sunt primite de comitetul de selecție, care alege doar 20. Norocoșii, care trebuie să plătească taxe de 50.000 de dolari, se alătură apoi celor aproximativ 2.700 de personalități care au deja o stea de cupru așezată într-o placă de terrazzo negru.

Printre francezii care au deja acest veșnic tribut îi găsim pe Jean Renoir, Sarah Bernhardt, Maurice Chevalier, sau Maurice Jarre.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook