Actorul Seth Rogen spune că fumează marijuana zilnic, de 25 de ani și militează împotriva consumului de alcool

Actorul Seth Rogen spune că fumează marijuana zilnic, de 25 de ani și militează împotriva consumului de alcool

Seth Rogen a oferit un interviu haotic în emisiunea Good Morning Britain, de pe ITV, presărat cu expresii licențioanse și declarații halucinante. Actorul este în campanie de promovare a noii sale cărți, Yearbook. El a abordat și problema consumului de droguri, fiind cunoscut pentru faptul că nu s-a ferit niciodată să recunoască public că fumează marijuana.

Moderatorul Bill Turnbull s-a arătat mirat de afirmațiile actorului: „Chiar vorbești serios, fumezi zilnic marijuana?”

„Da, fumez marijuana toată ziua, în fiecare zi. Am făcut-o în ultimii 25 de ani, aș putea spune. Este ceva ce face parte din viața mea de zi cu zi.”

Pe de altă parte, el avertizează împotriva consumului de alcool: „Consider că – și știu că ăsta este ultimul lucru pe care britanicii ar vrea să-l audă – din spectrul larg al produselor pe care le introducem în organism cu scopul de a ieși din normalitatea de zi cu zi, alcoolul nu este un lucru bun”.

„Are multe calorii, creează mahmureală. Sunt alte lucruri pe care le putem lua și care nu au la fel de multe calorii și nu-ți dau o stare proastă a doua zi, dar sunt mult mai criticate decât alcoolul”.

Rogen, în vârstă de 39 de ani, spune că preconcepția potrivit căreia oamenii care fumează marijuana sunt leneși este legată de rasism.

În mai multe state din SUA, inclusiv California, unde se afla Rogen în timpul interviului, consumul de marijuana a fost legalizat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook