Actorul Joseph Gordon-Levitt caută poze frumoase din România

Actorul Joseph Gordon-Levitt a postat pe Facebook o poză cu Castelul Peleş şi te îndeamnă să-i trimiţi şi tu alte imagini spectaculoase din ţara noastră. Gordon-Levitt a devenit cunoscut încă din copilărie, când a jucat în serialul „A Treia Planetă de la Soare”. Actorul a apărut apoi în filme ca ‘Inception’, ‘The Dark Knight Rises’ sau ‘500 Days Of Summer’ şi a dublat recent rolul unui miliţian din România comunistă.

Îl ştii din filme ca 500 Days Of SummerThe Dark Knight RisesInception sau din 10 Things I Hate About You. Actorul Joseph Gordon-Levitt îţi cere acum ajutorul şi vrea poze din România. Americanul scrie pe reţelele sociale că lucrează la un nou proiect pe siteul său hitRECord şi îşi îndeamnă fanii să caute prin imaginilie spectaculoase pe care le au din ţara noastră.

El dă drept exemplu pe contul de Facebook o fotografie cu Castelul Peleş. Proiectul se numeşte The Colors of Romania şi poţi vedea pe site în jur de 200 de imagini minunate din ţara noastră urcate deja pe platformă.

Gordon-Levitt a înfiinţat compania de producţie online HitRecord în 2004 iar din 2014 are şi propria emisiune TV, HitRecord on TV, premiată cu Emmy pentru Creativitate. El a dublat în 2017 rolul principal din Comrade Detective, un serial cu miliţieni din România comunistă.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook