A ales închisoarea în locul izolării cu familia. Un britanic s-a predat polițiștilor pentru a găsi „liniște și pace”

A ales închisoarea în locul izolării cu familia. Un britanic s-a predat polițiștilor pentru a găsi „liniște și pace”

Dacă ai fi căutat de poliție, te-ai preda autorităților tocmai pentru a nu mai fi nevoit să stai cu familia? Un britanic care era căutat de poliție s-a predat forțelor de ordine pentru a nu mai fi nevoit să stea în izolare împreună cu rudele sale. Suspectul a spus că preferă să intre la închisoare, pentru a avea liniște și pace. Lucruri de care nu avea parte acasă.

„Pace și liniște! Bărbatul căutat de poliție s-a predat echipei după ce ne-a informat că ar prefera să se întoarcă la închisoare decât să petreacă mai mult timp cu oamenii cu care locuia!” spune Inspectorul Darren Tayor, de la poliția din Sussex, într-o postare pe Twitter:

Cercetătorii au și o explicație pentru decizia bărbatului. Un studiu publicat în octombrie arată că mai mult de jumătate din respondenți (53%) sunt deranjați de atitudinea prietenilor sau familiei în raport cu pandemia de coronavirus.

Potrivit cercetărilor efectuate de King’s College din Londra și Ipsos MORI, aproape un sfert dintre oameni au raportat că s-au certat cu cei apropiați din cauza modului de a reacționa la restricțiile COVID-19. Unul din 12 nu mai vorbește cu un prieten sau cu o rudă, în urma disensiunilor iscate în contextul pandemic.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook