Viktor Orban, mulțumit de posturile primite de reprezentanții comunității maghiare în guvernul României

Viktor Orban, mulțumit de posturile primite de reprezentanții comunității maghiare în guvernul României

Premierul maghiar, Viktor Orban, a formulat o scrisoare prin care salută învestirea noului guvern în România, conform Hungary today.

Orban de la Budapesta se arată mulțumit de faptul că reprezentanții comunității maghiare din țara noastră au primit posturi importante în noul guvern și speră că toate elementele programului de guvernare vor fi implementate.

„Vreau să reuşiţi cu forţele unite realizarea tuturor elementelor programului de guvernare. În ceea ce mă priveşte, vreau să vă asigur că puteţi conta pe sprijinul guvernului meu în dezvoltarea relaţiilor, în cooperarea internaţională şi în realizarea obiectivelor comune ale ţărilor noastre”, a scris Viktor Orban.

Viktor Orban l-a felicitat pe Florin Cîțu pentru noua funcție de premier al României și transmite că este „convins că o colaborare între România şi Ungaria bazată pe respectul reciproc va putea contribui semnificativ, în anii viitori, la dezvoltarea ţărilor noastre, la creşterea forţei economice a Uniunii Europene şi la bunăstarea cetăţenilor”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook